⭐🚀 TkyNET | Blacklist ve Profesyonel DDoS Korumalı TeamSpeak 3 Sunucuları 🚀⭐
Sponsor Görsel
🇹🇷 TR Lokasyon | 🛡️ Gelişmiş DDoS Koruması | ⚡ Düşük Ping | 🎧 Kesintisiz TS3 | Hostlar
Sponsor Görsel 2
SponsorSponsor

Oyun Yöneticisi Bot Nasıl atılır ?

Konu

#1
Arkadaşlar oyun yöneticisine nasıl bot atılır bilen var mı ? (Spec botundan bahsetmiyorum) bazı sunuculara bakıyorum bir sürü bot atmışlar ben denemelik sunucu açmıştım 2 3 adet bota ihtiyacım var specdeki botlarıda otomatik spece attığından kullanılmıyor.
Cevapla
#2
Cs'nin düştüğü hale bak Gülümse

Cevapla
#3
bir seçenekten daha bahsedeyim sana, Eğer ki sürekli bilgisayarım açık bırakıp bot atmayım diyorsan çok ucuza vds kiralayıp içerisine cs yükletip ordan oyuna bot sokabilirsin. CSD firmasında her vds sunucudan 1 tane bot atabilirsin. oyt de ise gerekli izinleri alıp vds'nin gücüne göre birden fazla bot atabilirsin ve bu attığın botlar 7/24 açık kalır hem de bilgisayarını açık tutmak zorunda kalmazsın.
Cevapla
#4
Webailesinden VDS kiralayarak destek talebi açarsan yardımcı olacaktır ekip arkadaşlarım
MawiŞ*
Cevapla
#5
Bot atıp elinize ne geçicek çok merak ediyorum. afk atanlarıda anlamıyorum. çift cs yapanlarıda anlamıyorum. 😁
Cevapla
#6
(27-01-2023, 00:24)Nejat Doğan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bot atıp elinize ne geçicek çok merak ediyorum. afk atanlarıda anlamıyorum. çift cs yapanlarıda anlamıyorum. 😁
Kardeşim denemelik açtığım bir sunucum var. Modları deniyorum ve haliyle sürekli aktif arkadaş bulamadığım için bugları test etme amaçlı ihtiyacım vardı istedim.
Cevapla
#7
Yaptıgımız Bi mod var ve benim durumumdan ve yaptıgımız eklentileri cogu zaman Bi kaç kişi lazım oldugu için herkes gelemiyor o yüzden bizde bot atma taraftarı degiliz.
CS2 Ücretli Eklenti - CS 1.6 Ücretli Eklenti ~
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task