Merhaba bu aralar public oynamaktan sıkılıp plugin kodlamaya başlamaya karar verdim, plugin editlemede hiçbir sorun yoktur plugin editleyebiliyorum ama 0'dan bir plugin kodlamak istiyorum nasıl başlayabilirim tavsiye verebilcek varmı?
@"suriyelikene"nin attığı konulara bakabilirsin. Başlangıç olarak silah verdirme, can verdirme, armor verdirme, basit bir can menüsü gibi şeylerden başlayabilirsin. Direk gidip büyük bir şey yapama kalkışma jbmenü gibi. Kodlamanın temelini anlarsan diğer eklentilerden bakıp kodların ne işe yaradığını test ederek öğrenebilirsin. İngilizcen var ise dev-cs.ru/amxx sitesinden eğer ingilizcen yok ise amxmodxturkiyem.com sitesinden kodların kullanımlarına bakabilirsin.
küçük şeylerden başlayabilirsin ve herhangi bi hata vs. alırsan buraya at ama nasıl yapıldığını sorma mantığını sor kendin çöz. hep kendin yap başkalarına yaptırma
İstek konusu, @"suriyelikene" adlı kullanıcı tarafından 1 gün içinde çözülmüştür. İsteği çözdüğü için suriyelikene Adlı kullanıcıya 1 rep puanı ve 1 yardım etme puanı otomatik olarak verilmiştir. suriyelikene Adlı kullanıcı sizin dışınızda toplam 397 kişiye yardım etmiştir. Herhangi bir konuda hata olduğunu düşünüyorsanız destek sistemi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.