Meslek Menu'de seçilen meslek, sonraki round aktif olmuyor yani tekrar seçilmesi gerek. Ek olarak şanslı adam mesleğinin şansını 1/3 ten 1/5 olarak değiştirebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Sonraki round aktif olmamasıyla ilgili bir problem göremedim ama terminatör ve bombacı mesleğinin spawn taskları ayarlanmamış onları düzeltip şanslı adam mesleğine 5/1'e çıkardım, böyle dener misiniz?
bende arkadaşa benzerinin bi tık daha detaylısını yapmıştım o çalışmassa bunu deneyin. Maravilha çözdü olarak bildiririsiniz. https://www.webailesi.com/ds-jbmenu-13489.sma
İstek konusu, @Maravilha adlı kullanıcı tarafından 10 saat içinde çözülmüştür. İsteği çözdüğü için Maravilha Adlı kullanıcıya 1 rep puanı ve 1 yardım etme puanı otomatik olarak verilmiştir. Maravilha Adlı kullanıcı sizin dışınızda toplam 108 kişiye yardım etmiştir. Herhangi bir konuda hata olduğunu düşünüyorsanız destek sistemi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.