⭐🚀 TkyNET | Blacklist ve Profesyonel DDoS Korumalı TeamSpeak 3 Sunucuları 🚀⭐
Sponsor Görsel
⭐ Buraya kendi metin reklamınızı vererek binlerce kişiye ulaşın! ⭐
Sponsor Görsel 2
SponsorSponsor

Jail Ozel hook Plugini ve khook plugini istek

Konu

#1
Merhaba Webailesi;

jail_ mapler için sadece ctde kullanabilecek t'de kullanilmasi yasaklanmış c yetkisi dışında kimsenin kullanamayacağı bir sadece hook plugini arıyorum.

Forumda birkaç hook plugini buldum. ADMIN_KICK yetkisine ayarladigim halde c yetkisine sahip olmayan bile basabiliyor bunu cozemedim.Admin komut yetkilerindede C yetkisinde ayarlı halde bu sorunu yasıyorum.

Birde komutcu adminler icin khook plugini varsa ise yardımcı olabilirmisiniz?

Komutçu adminler +hook yerine +khook olarak kullanan bir cok server gordum ondan sormak istedim.

Server OyunYoneticisi
#2
https://www.webailesi.com/konu-reapi-hook-grab-rope-8001
Kendine uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Detaylı açıklama konuda mevcut.
khook diye birşey ilk defa senden duyuyorum.
#3
2 3 serverde gordum +khook yaziyor komutcu admin yetkisine sahip olanlar +hook yetkisini kullanamiyorlar normal hooktan bir tık yavas gidiyordu sadece.

(30-01-2021, 06:22)suriyelikene Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.webailesi.com/konu-reapi-hook-grab-rope-8001
Kendine uygun bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Detaylı açıklama konuda mevcut.
khook diye birşey ilk defa senden duyuyorum.
Usage ayarlarini sadece ct adminler yani hook_usage 5 olarak ayarliyorum 

Yukarıdaki ADMIN_CVAR hook grab rope yetkilerinide ADMIN_KICK olarak yazip kaydedip eklentiyi yukluyorum fakat c yetkisine sahip olmasa bile hook grab rope yetkilerini kullaniyorlar bunu cozemiyorum.

Bana bunu sadece ctde kullanilcak ve kick yetkisinde yani C yetkisinde olcak sekilde ayarlanmis sekilde ek olarak ekleyebilirmisin tesekurler
Son Düzenleme: 30-01-2021, 06:35, Düzenleyen: Donnaly3544.
#4
Sunucunuzun hook eklentisini deaktif ettiniz mi ?
#5
Evet jailbreak ayarlarina giriyorum butun hook eklentilerini kapatiyorum bilemedim yapamiyorum cok ugrastim herturlu yolu denedim basaramadim.

Hooku t de engelledim sadece ctye ve admin ozel yaptim fakat c yetkisine ayarladigim halde c yetkisine sahip olmayanda basabiliyor bunu cozemedim.

en bastaki hope grap rope yetki ayarlarini ADMIN_KICK olarak ayarliyorum hook grab rope usage ayarlarinida 5 yapiyorum(5de olan yazida sadece ct admin yaziyor) biryerde hatami yapiyorum anlamadim.
Son Düzenleme: 30-01-2021, 06:53, Düzenleyen: Donnaly3544.
#6
Eklenti sorunsuz çalışmakta. Eski hook eklentinizi deaktif edip bunu kurun, map değişin yine olmazsa sunucu kapat aç yapın. Tekrar olmazsa https://www.webailesi.com/konu-rcon-sifresiyle-eklenti-listesini-ogrenmek-7942 çıkan sonuçları atın.
.smahgrp.sma(Dosya Boyutu: 16,99 KB | İndirme Sayısı: 15)
#7
Dediklerinizi yarin yapip burdan yazicagim.
#8
Konunuz çözüldüyse bildiriniz, aksi takdirde ceza alacaksınız.
#9
İstek konusu, @"suriyelikene" adlı kullanıcı tarafından 19 saat içinde çözülmüştür.
İsteği çözdüğü için suriyelikene Adlı kullanıcıya 1 rep puanı ve 1 yardım etme puanı otomatik olarak verilmiştir.
suriyelikene Adlı kullanıcı sizin dışınızda toplam 215 kişiye yardım etmiştir.

Herhangi bir konuda hata olduğunu düşünüyorsanız destek sistemi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da