Konu

#1
Yaptığım silah menüde böyle bi hata veriyor
PHP Kod:
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(31) : error 036: empty statement
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(61) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(65) : error 017: undefined symbol "renkli_yazi"
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(67) : error 014: invalid statement; not in switch
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(67) : warning 215: expression has no effect
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(67) : error 001: expected token: ";", but found ":"
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(67) : error 029: invalid expression, assumed zero
// C:\Users\CS16ReHLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting\silahmenu.sma(67) : fatal error 107: too many error messages on one line 
Yardımcı Olursanız sevinirim Gülümse
.sma silahmenu.sma (Dosya Boyutu: 2,98 KB | İndirme Sayısı: 1)
#2
renkli yazıyı eklentinin en altına koycaksın caselerin altına değil
.sma silahmenu.sma (Dosya Boyutu: 2,58 KB | İndirme Sayısı: 4)
Son Düzenleme: 15-10-2020, 02:19, Düzenleyen: Muhammet Bulut.
#3
(15-10-2020, 02:15)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: renkli yazıyı eklentinin en altına koycaksın caselerin altına değil
ya koyuyom ctrl ı yapıom yine kayıyo orası burası ayrı oynuyo abi Çok güldüm
#4
(15-10-2020, 02:16)ALPERENBASKAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-10-2020, 02:15)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: renkli yazıyı eklentinin en altına koycaksın caselerin altına değil
ya koyuyom ctrl ı yapıom yine kayıyo orası burası ayrı oynuyo abi Çok güldüm
ctrl ı niye yapıyorsun
#5
(15-10-2020, 02:20)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-10-2020, 02:16)ALPERENBASKAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-10-2020, 02:15)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: renkli yazıyı eklentinin en altına koycaksın caselerin altına değil
ya koyuyom ctrl ı yapıom yine kayıyo orası burası ayrı oynuyo abi Çok güldüm
ctrl ı niye yapıyorsun
caseler düzelsin diye
#6
tmm sen attığımı dene

bana dc dende yazabilrsin konu açmana gerek yok bu tarz basit menüler hatalar için
Son Düzenleme: 15-10-2020, 02:21, Düzenleyen: Muhammet Bulut.
#7
Konuyu kapatabilirsiniz
#8
Konunuz "Çözülmüş İsteklere" taşınmıştır.
Harcadığın zaman kadar değil, sarf ettiğin çaba kadar yükselirsin.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task
Kayıt Ol
Discord Adresimize Katılın