⭐🚀 TkyNET | Blacklist ve Profesyonel DDoS Korumalı TeamSpeak 3 Sunucuları 🚀⭐
Sponsor Görsel
⭐Kurumsal web sitesi barındırma, VDS ve sanal sunucu çözümleri. Name SSD altyapısı, yüksek performans, kesintisiz erişim ve profesyonel teknik destekle hizmetinizde.⭐
Sponsor Görsel 2
SponsorSponsor

Samsung 850 Evo Hâlâ Alınır Mı?

Konu

#1
118045_small
SSD tavsiyesi isteyen arkadaşlara benim önerim Samsung 850 EVO olur. Eski bir model olmasına rağmen yıllardır kendini kanıtlamış bir SSD. Samsung'un 3D V-NAND teknolojisini kullanıyor, SATA arayüzünün sınırlarına yakın performans sunuyor ve özellikle dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Okuma hızları yaklaşık 540 MB/s, yazma hızları ise 520 MB/s seviyelerinde.
850 EVO'nun en büyük artılarından biri uzun ömürlü olması. Çıkış döneminde birçok rakibinden daha uzun olan 5 yıl garantiyle satılmıştı ve dayanıklılığı konusunda oldukça iyi bir üne sahipti.
Günümüzde NVMe SSD'ler daha hızlı olsa da işletim sistemi, günlük kullanım ve oyunlarda kaliteli bir SATA SSD ile hissedilen fark çoğu kullanıcı için çok büyük olmuyor. Bu yüzden uygun fiyata temiz bir 850 EVO bulunursa hâlâ değerlendirilebilir bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kullanıcı yorumlarında da yıllarca sorunsuz çalışan örneklerine sıkça rastlanıyor.
Benim görüşüm; SATA SSD alınacaksa Samsung 850 EVO, yıllar geçmesine rağmen güvenilirliği ve dayanıklılığı sayesinde hâlâ en başarılı modellerden biri.
Whatsapp sanal numara almak için : +90 533 096 61 49
Cevapla
#2
Samsung depolama diskleri sağlam ve güvenilir. Alınır veya alınmaz kimse diyemez çünkü sistemine göre depolama sistemi alman gerekiyor. Slot yapısı uyumsuz ise hem performans sorunu yaşarsınız.
✦ Discord: Osmanbnm ✦
Cevapla
#3
Sata SSD ev ortamı için idare ediyor ancak tercihen yeni nesil NVMe diskleri öneriyorum
MawiŞ*
Cevapla
#4
merhabalar nerden nasıl kullanıcagına göre değişir ancak hard diskte bana göre en iyi marka "Samsung" Markasıdır Konu Tartışmaya Kapalidir.(Bana Göre Böyle)
MODEL TASARIMI SİLAH TASARIMI SPREY TASARIMI EKLENTİ İŞLERİ MOD KURULUMU İÇİN DİSCORD:okan5705 veya Ts3 Domainler:flexekip,flexekib,okan,okans
Cevapla
#5
(14-06-2026, 18:03)Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sata SSD ev ortamı için idare ediyor ancak tercihen yeni nesil NVMe diskleri öneriyorum
katılıyorum
Whatsapp sanal numara almak için : +90 533 096 61 49
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task