Eklenti Fiyatı: 150 TL (.sma)
Eklentinin Uyumlu Olduğu Modlar: Pro
Eklentinin Uyumlu Olduğu Sunucular: Tüm sunucularla uyumludur
Ödeme Yolları: IBAN, Papara, Nays, İninal
Satın Alım Sonrasında Destek Verilip/Verilmeyeceği: Satın alımdan sonra hata çıkması durumunda ücretsiz destek verilecektir.
Eklentide Kullanılan Kütüphaneler;
PHP Kod:
#include <amxmodx>
#include <reapi>
Eklentinin Detaylı Açıklaması;
Satın alma süresinde yanlış silah alındığında alınan silahı iade etmeyi sağlar. Silahı iade etmek için tur başladıktan sonra belirli bir süre vardır. Silahı sadece satın alma bölgesinde iade edebilirsiniz. Silahı iade etmek için silah envanterinizde olmalı. Bomba ve ekipmanlar iade edilemez.
Eklentide Kullanılan Komut ve Cvarlar;
PHP Kod:
/silahiade ; Silah iade menüsünü açar.
amx_cvar silah_iade_orani 0.8 ; default = 0.8, minimum = 0, maksimum = 1 (Silahın iade oranı. Alt kısımda açıkladım)
amx_cvar silah_iade_suresi 30.0 ; default = 30.0, minimum = 0 (Tur başladıktan en fazla kaç saniye sonra iade yapılabileceği)
- Silah iade edildiğinde iade alınacak paranın formülü: (Silahın normal fiyati) x (Silah iade oranı)
- Yani normal fiyatı 1000$ olan bir silah iade edilirse iade alınacak para: (1000 x 0.8) = 800$
- Silahın normal fiyatıyla iade edilmesini istiyorsanız silah_iade_orani cvar'ını 1.0 yapın.
Eklentiye Ait Resimler;





)

