⭐🚀 TkyNET | Blacklist ve Profesyonel DDoS Korumalı TeamSpeak 3 Sunucuları 🚀⭐
Sponsor Görsel
⭐ Buraya kendi metin reklamınızı vererek binlerce kişiye ulaşın! ⭐
Sponsor Görsel 2
SponsorSponsor

En Çok Beğeni Alan Cevaplar

scuro
5 Beğeni

Bu olayların hepsinin temelini yapay zekaya bağlıyorum. Yapay zekayı kullanarak herkes istediği eklentiyi yaptırıyor ve bu olanlar son zamanlarda nadir kalan cs ortamını da tamamen bitireceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun, sadece bu eklentin ile kalacağını sanmıyorum ilerleyen zamanda sadece senin sunucun için değil diğer sunucular için de benzer olaylar duyacağımızı düşünüyorum.
Yapay zekayla eklentiyi yaptıranlara da suç bulmuyorum yanlış anlaşılmasın. Siz de bence o eklentiyi yapay zeka desteği almadan yapmadınız.

Npc Plugini Fikir Ve Düşünce

Konu

#1
Şikayet Edilen Kullanıcı: AlfaReisHD V9
Olay Tarihi: 2026-07-28
Şikayet Nedeni: Fikir ve Kod Hırsızlığı / İzin Alınmadan Proje Kopyalama


Merhaba değerli CS 1.6 topluluğu ve forum üyeleri,

Jastmarian Gaming ekibi olarak gün gün, saat saat üzerinde çalıştığımız, fikri ve geliştirmesi tamamen bize ait olan NPC Eklentisi (Plugin) projemiz, hiçbir izin alınmadan ve emek yok sayılarak 95.173.173.116 IP adresli sunucuya entegre edilmiş ve kendileri yapmış gibi sunulmuştur.
📌 Olayın Özeti ve Detaylar
Fikir ve Geliştirme Süreci: Söz konusu NPC eklentisinin fikir aşaması, kurgusu ve test süreçleri tamamen Jastmarian Gaming bünyesinde, saatlerce verilen emekler sonucunda ortaya çıkarılmıştır.

Video ile Taklit Etme: Söz konusu NPC eklentisinin mantığı ve detayları bizden izinsiz bir şekilde alınarak 95.173.173.116 sunucusunda kopyalanmıştır. Bu kopyalama durumu, ilgili sunucu tarafından video formatında paylaşılmış ve eklenti sanki tamamen kendilerine ait, özgün bir çalışma gibi gösterilmeye çalışılmıştır.

Piyasaya Sürme Değil, Algı Yönetimi: Eklenti piyasaya sürülmemiş olsa da (diğer sunucularla paylaşılmamış olsa da), bu videolu paylaşımlarla hazıra konma durumu kendi başarısı gibi sunularak, emek hırsızlığı yoluyla algı yönetimi yapılmaktadır.

Saygısızlık: CS 1.6 camiasında gelişimi ve yenilikçiliği desteklemek yerine, başkasının saatlerini harcadığı projeleri kopyalayıp prim kasmak ne emeğe ne de sunucu sahipliği ahlakına sığar.
📜 CS 1.6 Topluluğuna Çağrımızdır
Bizler sunucumuzu geliştirmek ve oyuncularımıza özgün içerikler sunmak için gecemizi gündüzümüze katarken, bu tarz hazıra konanve emek hırsızlığı yapan yapıların desteklenmemesini rica ediyoruz.

Gerçek emek ile taklit arasındaki farkı en iyi oyuncular bilir.

Kopyalanan versiyonlar sadece bizim ilk adımımızdır; Jastmarian Gaming olarak özgün, yenilikçi ve kaliteli projelerimizle sunucumuzda fark yaratmaya devam edeceğiz.
Takdiri değerli CS 1.6 oyuncularına ve forum kamuoyuna bırakıyoruz.

Jastmarian Gaming Yönetimi


Kanıtlarınız: https://www.webailesi.com/konu-black-market-npc-canli-npc-bitcoin-coin-sistemi-kalici-ozellikler-37070
JastMarian Gaming | 95.173.173.109
Son Düzenleme: 28-07-2026, 21:57, Düzenleyen: jastmarianailesi.
#3
(28-07-2026, 22:07)PawNod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.webailesi.com/konu-reapi-gelismis-npc-shop-19364
Ekibimizle büyük bir emek ve düşünce gücü harcayarak hazırladığımız 2 adet NPC sistemimizin; fonksiyonları, iç ve dış tüm detayları birebir kopyalanarak kendi içerikleriymiş gibi paylaşılmıştır.
Bize ait olan ve henüz üzerinde çalışmaya devam ettiğimiz bir projeyi, hiçbir emek harcamadan aynı şekilde kopyalayıp "biz yaptık" diyerek sunmak açık bir emek hırsızlığıdır. Bu tür davranışlar ekibimizi üzse de bizi yolumuzdan alıkoyamaz.
JastMarian Gaming | 95.173.173.109
#4
(28-07-2026, 22:07)PawNod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://www.webailesi.com/konu-reapi-gelismis-npc-shop-19364
https://www.webailesi.com/konu-black-market-npc-canli-npc-bitcoin-coin-sistemi-kalici-ozellikler-37070

Yapmış olduğunuz sistem bizim ki ile pek alakası yok gibi kendi fikirlerimizi türeterek sıfırdan hazırlamış olduğumuz bu eklentinin temelini Smash / Kasım
Geliştiriciliğini ise ben yapıyorum. bilginiz olsun.
⚡JastMarian Gaming95.173.173.109 ⚡
#5
Videoyu izledim,
Yıllardır Knight Online, diğer MMO oyunlarında olan bir projeyi cs 1.6 ya entegre etmişsiniz. Bura da sizin özgün olarak düşündüğünüz fikir nedir çokta anlayamadım?
Beni bilgilendirir misiniz.
#6
Bu olayların hepsinin temelini yapay zekaya bağlıyorum. Yapay zekayı kullanarak herkes istediği eklentiyi yaptırıyor ve bu olanlar son zamanlarda nadir kalan cs ortamını da tamamen bitireceğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun, sadece bu eklentin ile kalacağını sanmıyorum ilerleyen zamanda sadece senin sunucun için değil diğer sunucular için de benzer olaylar duyacağımızı düşünüyorum.
Yapay zekayla eklentiyi yaptıranlara da suç bulmuyorum yanlış anlaşılmasın. Siz de bence o eklentiyi yapay zeka desteği almadan yapmadınız.
Son Düzenleme: 31-07-2026, 19:09, Düzenleyen: scuro.
#7
Konunun yapay zeka ile ilgisi nedir?
Son Düzenleme: 31-07-2026, 21:39, Düzenleyen: marlen.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da