(18-02-2021, 23:45)xSpexy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba elimdeki bsp dosyasını rmf ye çevirmenin bir yolu varmıdır acaba?
bsp yi buraya yükleyemedim bakmak isteyenler için aşşada ama sadece bunun için değil bilen varsa eğer anlatabilirmi acaba.
https://s4.dosya.tc/server13/bkxh4m/fy_snow_xgm.bsp.html
Merhabalar;
HLSDK için Decompile işlemini engellemek için yapabileceğiniz herhangi bir koruma işlemi mevcut değildir. lakin yaptığınız proje aşırı complex şekiller içeriyor ise çoğu decompiler(crackli versiyonlar dahil) o kadar karışık şekli algılayamadığı için ya direkt error veriyor ya program yanıt vermeyip döngüye giriyor. Bu verdiğim örnek içinde 100 projeden max 3 tanesi diyebiliriz. Aksi takdirde herhangi bir haritanin decompile işlemi max 10 saniye sürer.
Ayriyetten decompile işlemi hiçbirzaman %100 clean çıkartmaz. Projenin içinde olan %60-70 lik objelerin çoğunu bozarak ya da atlayarak çevirir. Örneğin skyboxlar 2-3 kat şeklinde gelir, herhangi bir vertex veya clip kullanılan nesneleri hatalı olarak çıkartır bu nesnelerde program size %90 "Texture axis perpendicular to face" hatasıyla gelir. Özetle 0 dan çizeceğin vaktin 2-3 katını bu hataları düzeltmek için harcarsınız. Şahsi tavsiyem benim gibi sadece o projede kullanılan entity combine'ler için decompile işlemini kullanın. Örneğin bir jailbreak haritasındaki bir minigamenin nasıl yapıldığını öğrenmek veya başka bir projedeki entityler ile yapılan bir efekti öğrenmek olabilir. Onun dışında decompile edilen nesneleri kullanmanız mümkün değildir.
En güncel off public crackli versiyon bile %100 kullanılabilir sekilde cikartmaz. özetle teknik olarak decompile yapabilirsiniz ama cikani kullanmaniz mümkün değil.