Boş Menüyü Kendimce Editliyorum Ne Yapayım ?

Konu

#1
Boş menü kodlaması var bu forumdan aldım.
Menüye eklicem ama hangi harfin yanına yazayım ?
Kod:
#define TAG "BuluT GaminG"

public anamenu(id)
{
    new menuz;
    static amenu[512];
   
    formatex(amenu,charsmax(amenu),"\r%s \d- \rMARKET",TAG);
    menuz = menu_create(amenu,"devamm");
   
    formatex(amenu,charsmax(amenu),"\r%s \d- \y",TAG); Burda Nereye Yazayım d- sin yanınamı yoksa y" nin yanınamı ?
    menu_additem(menuz,amenu,"1");
   
    formatex(amenu,charsmax(amenu),"\r%s \d- \y",TAG);
    menu_additem(menuz,amenu,"2");
   
    formatex(amenu,charsmax(amenu),"\r%s \d- \y",TAG);
    menu_additem(menuz,amenu,"3")    ;
   
    formatex(amenu,charsmax(amenu),"\r%s \d- \y",TAG);
    menu_additem(menuz,amenu,"4");
   
    menu_setprop(menuz,MPROP_EXIT,MEXIT_ALL);
    menu_display(id,menuz,0);
   
}
public devamm(id,menu,item)
{
    if(item == MENU_EXIT)
    {
        menu_destroy(menu);
        return PLUGIN_HANDLED;
    }
    new access,callback,data[6],iname[64];
   
    menu_item_getinfo(menu,item,access,data,5,iname,63,callback);
   
    new key = str_to_num(data);
   
    if(key == 1) buralara o menüdeki tıkladığımız seçenekler gelmesi lazım biliyorum buraya ne kodu yazmak gerekir.
    {
       
    }
    else if(key == 2)
    {
        //
    }
    else if(key == 3)
    {
        //
    }
    else if(key == 4)
    {
        //
    }
   
    menu_destroy(menu);
    return PLUGIN_HANDLED;
}

Discord : Muhammet Bulut#3404
Son Düzenleme: 04-02-2020, 02:19, Düzenleyen: Muhammet Bulut.
Cevapla
#2
Aralarında toplama yaptır 1. seçeneğe 20+30 de toplayınca 5. secenekte göstersin böyle böyle geliş
Cevapla
#3
(04-02-2020, 02:19)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aralarında toplama yaptır 1. seçeneğe 20+30 de toplayınca 5. secenekte göstersin böyle böyle geliş
Anlamadım aga neyi toplamam lazım ? Toplama menüsümü demek istedin ?
Discord : Muhammet Bulut#3404
Cevapla
#4
birbirlerine yönlendir yeni menü aç ona ana menüden yönlendirme yap ordan ona yani basit şeyleri dene temel şeyleri
Cevapla
#5
Aga yönlendirme işini bilmiyorum işte hangi kodla yönlendirme yapmam gerek ?
Mesela menüden bişey alcak diyelim altta chatten yazı geçiyor onu nasıl yapıyorlar
Discord : Muhammet Bulut#3404
Cevapla
#6
(04-02-2020, 02:24)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aga yönlendirme işini bilmiyorum işte hangi kodla yönlendirme yapmam gerek ?
Mesela menüden bişey alcak diyelim altta  chatten yazı geçiyor onu nasıl yapıyorlar

Yaziyi boşver şimdi,
yönlendirme için menüye bak tanımlama yapmışsın


PHP Kod:
public anamenu(id
burada bulunan anamenu(id) kısmını altta bulunan 

PHP Kod:
if(key == 1buralara o menüdeki tıkladığımız seçenekler gelmesi lazım biliyorum buraya ne kodu yazmak gerekir.
    {
       
    

içine anamenu(id) yazarsan 1 e basınca anamenu(id) tanımladığın menüye yönlendirir yani;


PHP Kod:
if(key == 1buralara o menüdeki tıkladığımız seçenekler gelmesi lazım biliyorum buraya ne kodu yazmak gerekir.
    {
       anamenu(id)
    
yazmalısın basit anlatımı bu
Cevapla
#7
Ben şimdi o 1.ciye anamenü (id) yazdıktan sonra menüde 1.ci ye basınca nolacak tam anlamıyla açarmısın aga.
o anamenu (id) yazılan yere başka kod gelicekmi
Discord : Muhammet Bulut#3404
Cevapla
#8
Kod:
public Menu(id)
{
    static Item[128];
    
    formatex(Item, charsmax(Item), "\d[\r%s\d] \w| \yFormatex Menu", TAG);
    new Menu = menu_create(Item, "Menu_Handler");
    
    formatex(Item, charsmax(Item), "\d[\r%s\d] \w| \yMenu Secenek", KISATAG);
    menu_additem(Menu, Item, "1");
    
    menu_setprop(Menu, MPROP_BACKNAME, "\wGeri");
    menu_setprop(Menu, MPROP_NEXTNAME, "\wIleri");
    menu_setprop(Menu, MPROP_EXITNAME, "\wCikis");
    menu_display(id, Menu, 0);
}

public Menu_Handler(id, Menu, Item)
{
    if(Item == MENU_EXIT)
    {
        menu_destroy(Menu);
        return PLUGIN_HANDLED;
    }
    
    new Data[6], Name[64];
    new Access, CallBack;
    menu_item_getinfo(Menu, Item, Access, Data, 5, Name, 63, CallBack);
    
    new Key = str_to_num(Data);
    
    switch(Key)
    {
        case 1 :
        {
            client_print(id, print_center, "Servere Hosgeldiniz");
        }
    }
    return PLUGIN_HANDLED;
}

Cevapla
#9
@By.KinG Knk bu menüde noluyor yönlendirme işi bumu ?
Discord : Muhammet Bulut#3404
Cevapla
#10
(04-02-2020, 02:49)Muhammet Bulut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @By.KinG Knk bu menüde noluyor yönlendirme işi bumu ?

Hayır 1. seçeneğe basınca serverre hoşgeldin diyor bu
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Kayıt Ol