⭐🚀 TkyNET | Blacklist ve Profesyonel DDoS Korumalı TeamSpeak 3 Sunucuları 🚀⭐
Sponsor Görsel
Server ip : 95.173.173.2 || Ts3 : LCAPRO www.lcapro.net
Sponsor Görsel 2
SponsorSponsor

Aim Teleport v2.0 - Nişan Alarak Işınlama

Konu

#1
Eklenti AdıAim-Teleport
Eklenti Yapımcısıakcaliberkk
Eklenti AçıklamasıArtık karmaşık koordinatlarla uğraşmaya son. Yapacağınız ufak bir plugin kurulumuyla teleport için artık koordinatlarla uğraşmanıza gerek kalmayacak. Bu plugin sayesinde nişan alarak seçtiğiniz herhangi bir oyuncuyu, yine nişan aldığınız bir yere anında ışınlayabileceksiniz. Konsol dahi açmadan, admin dostu menü arayüzü sayesinde sadece birkaç tıklamayla bu zorlu işi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Menü açıldığında sizden işlem yapılacak oyuncuyu seçmenizi isteyecektir. İşlem yapacağınız oyuncuya nişan alarak menüden "Seç" i seçin.
Daha sonra karşınıza iki seçenek gelecek.
1.Işınla
2.Başka Oyuncu Seç
Oyuncuyu ışınlamak istediğiniz yere nişan alıp "Işınla"ya bastığınızda nişan aldığınız yere ışınlanıcaktır. Eğer farklı bir oyuncuyla işleme devam etmek isterseniz "Başka Oyuncu Seç"e basarak farklı bir oyuncu seçebilirsiniz.

Sürüm Notları:

[18/10/12] v1.0 ->
  • İlk Çıkış.

[12/12/12] v2.0 ->
  • Oyuncu Seçme Menüsüne: Kendini Seç Eklendi.

  • Oyuncu Seçme Menüsüne: Listele Eklendi.

Artık, menzilinizde olmayan bir oyuncuyu ışınlamak istediğinizde; Listele seçeneğini kullanarak çıkan oyuncu listesinden ışınlamak istediğiniz oyuncuyu seçerek ışınlayabilirsiniz.

Not: Her zaman oyuncunun ışınlanmasını istediğiniz yerin zeminine nişan alın. Eğer duvarlara nişan alırsanız oyuncunun yarısı duvarın içinde kalır.


Eklenti Hakkındaki Resimler, Videolar -
                                                                          rdki5r
Say:

Kod:

Kod:
say /aimtp
Aim Teleport Menüsünü açar.

İndirme;
.raraimtp.rar(Dosya Boyutu: 1,74 KB | İndirme Sayısı: 23)
Cs61.Csduragi.CoM
Cevapla
#2
Konunuz onaylanmıştır, teşekkürler.
Cevapla
#3
Rica Ederim gardas @"suriyelikene"
Cs61.Csduragi.CoM
Cevapla
#4
Teşekkür ederim herok
Cevapla
#5
Rica Ederim @xSpexy
Cs61.Csduragi.CoM
Cevapla
#6
Teşekkür ederim herok
Cevapla
#7
Teşekkür ederim herok
Cevapla
#8
teşekkürler
Cevapla
#9
Teşekkür ederim herok
Cevapla
#10
Teşekkür ederim herok
Kod:
Ah sh*t, here we go again. - DAVASI OLMAYAN ADAM
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da