Tek komutla say, say_team ve semboller kayıt edin | mRegister_clcmd

Konu

#1
Arkadaşlar, maç botu için yazmıştım önemli bir kodmu aslında değil tek tek elle eklense dahamı mantıklı olur emin değilim kısacası aslında kod kısaltmak isteyenler için kullanılması mantıklı olan birşey.

Amacı tek tek register_clcmd yazıp örn: register_clcmd("say /jbmenu","pP_JBMenu); sonra aynısını .jbmenu, !jbmenu şeklinde yazacağımıza benim altta vereceğim kod yapısı ile tek kodla hepsini tanımlayabilirsiniz. Örnek tanımlama;

Örnek;
PHP Kod:
mRegister_clcmd("jbmenu","pP_JBMenu"); 
Tek komutla tanımlayacağı sembol ve sınıf listesi;
PHP Kod:
        sL_CLCMD[0] = "say ";
    
sL_CLCMD[1] = "say /";
    
sL_CLCMD[2] = "say !";
    
sL_CLCMD[3] = "say .";
    
sL_CLCMD[4] = "say_team ";
    
sL_CLCMD[5] = "say_team /";
    
sL_CLCMD[6] = "say_team !";
    
sL_CLCMD[7] = "say_team ."
Eklentinin içine eklemeniz gereken kod;
PHP Kod:
public mRegister_clcmd(sL_GirisKodu[],sL_Yonlendirilecek[]){
    new 
sL_CLCMD[8][35];
    
sL_CLCMD[0] = "say ";
    
sL_CLCMD[1] = "say /";
    
sL_CLCMD[2] = "say !";
    
sL_CLCMD[3] = "say .";
    
sL_CLCMD[4] = "say_team ";
    
sL_CLCMD[5] = "say_team /";
    
sL_CLCMD[6] = "say_team !";
    
sL_CLCMD[7] = "say_team .";
    for(new 
i=0;i<=7;i++){
        new 
sL_FormatexToClcmd[35];
        
formatex(sL_FormatexToClcmd,36,"%s%s",sL_CLCMD[i],sL_GirisKodu);
        
register_clcmd(sL_FormatexToClcmd,sL_Yonlendirilecek);
    }
    return 
PLUGIN_CONTINUE;

Cevapla
#2
Teşekkürler Güzel Anlatım Olmuş
~ Ücretli Eklenti İçin 'DM' ~ Discord ~
Cevapla
#3
Teşekkürler mantıklı ve güzel olmuş. Hafta sonu vakit bulabilirsem böyle şeyleri atabilirim.
DISCORD: PawNod#6281 - Ücretli eklenti için ulaşabilirsiniz. : Eklentilerim - Discord Sunucum
Cevapla
#4
Teşekkürler
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task
Kayıt Ol
Discord Adresimize Katılın